Restaurang Printz har stängt ner sin verksamhet i Mall Of Scandinavia för att öppna upp i city under 2020.

Vi vill tacka alla gäster som har varit hos oss på Mall Of Scandinavia och välkomna alla till vår nya cityrestaurang.

Vi kommer löpande uppdatera med mer info.

För att komma i kontakt med oss skicka ett mejl på bord@printz.nu

Hälsningar Printz

 

Håll koll på Printz. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Printz i Mall of Scandinavia

Den 12 november 2015 öppnade Printz i nybyggda Mall of Scandinavia, i Solna. Där hittar du även vår första Printz Korvmakeri & Grill – en annorlunda sorts korvgrill.

Läs mer

Printz Korvmakeri

Vårt eget korvmakeri är Printz absoluta hjärta. Det är här hantverket utförs. Här blir fina råvaror – kött, fisk, skaldjur och grönsaker – till korv.

Läs mer

Printz Korvmakeri & Grill

I korvgrillen serveras Printz egentillverkade korvrecept. Här finns även ett större utbud av klassiska korvar i egen tolkning. Ambitionen är att göra den godaste korv med bröd som någonsin har serverats. I Korvgrillen kan du även köpa med dig Printz delikatesser hem.

Läs mer

Event & kurser

Möjligheterna till en unik upplevelse är många på Printz. Vill du ha tips och idéer på aktivitet till ditt sällskap? Vi hjälper gärna till och …

Läs mer

Printz MATSAL

I vår matsal kan du sitta vid ett av våra långbord som rymmer 12 platser, oavsett om du kommer ensam eller i ett stort sällskap. Du kan även boka ett mindre bord. Menyn i matsalen är uppbyggd så att du kan beställa din egen rätt eller dela flera rätter med ditt sällskap.

Läs mer

Om Printz

Printz startades kring en enkel idé: Folk blir glada av korv, särskilt i kombination med öl. Korv och öl kräver ett involverat hantverk. Samtidigt är processen tillgänglig – alla med ett genuint intresse kan lära sig att stoppa korv och brygga öl. Välkommen till Printz.

Läs mer

Printz Bar

180 ölsorter på fat och flaska. Öl utbudet byts ut ofta för att skapa en intressant mötesplats för alla med en kärlek till öl. En del av öllistan består av svenska mikrobryggerier, cuvée och vintageöl.
-Vi älskar kombinationen champagne och korv!

Läs mer

Den långa resan mot en bra korv

Det finns mycket att göra innan kött, skaldjur och fisk ens kommer till korvmakeriet. Man måste hitta rätt leverantör eller charkuterist. Få tillgång till rätt djur. Rätt styckdelar för receptet. Proportionerna mellan kött och fett är oerhört viktigt här.

Läs mer

Fotografier på Printz

I ett samarbete med Link Image Art Edition ställer nu några av Sveriges mest kända fotografer ut sina fotografier på Printz. Bland namnen bakom fotografierna hittar du Hans Gedda, Denise Grünstein, Tuija Lindström, Andreas Kock och Martina Hoogland Ivanow.

Läs mer

Printz Presentkort

Ett presentkort på Printz passar väldigt många. Samtidigt visar ett kort från oss personlig omtanke för den som gillar öl och korv i en gemytlig miljö. Man kan använda våra presentkort som man vill i baren och restaurangen – eller för en organiserad provning av öl eller vin …

Läs mer

Printz på gång

Fler Printz-restauranger och Korvgrillar är på gång. T ex öppnar vi under hösten/vintern 2016/2017 en Printz mitt i City i Stockholm.

Läs mer

Printz   Mall of Scandinavia   T: +46 (0)8 40 90 55 00   E: info@printz.nu